2019. július 01., hétfő

Solar Villag, ÉMI telephely

A napot a FAMASZ munkatársainak eligazításával kezdtük: ma a nyugati és északi homlokzatot a Rába Ablak, a déli homlokzatot pedig a Nagy Géza Faipari Kft. építette be.

A Remmers a fa felületeink kezeléshez hozott ki anyagokat, a nyílászáróinkat is az ő termékeikkel kezeltük, így a belső nyír bútorainkhoz megtévesztésig hasonló megjelenést érhettünk el. A végső meg

Napközben kint volt a Magyar Televízió munkatársa, vele Domi, Csuszi és Dávid interjúzott, reméljük, hogy a nézők egy kis betekintést kaphattak a munkába, amit az ÉMI szentenderi telephelyén végzünk. Szó volt sok mindenről, a házat alakító koncepciótól kezdve a műszaki megoldásokig. Az interjú holnap este lesz megnézhető az M2 műsorában, 22 óra után!

A Mapei munkatársai is megérkeztek, a tetőszigetelés kivitelezését kezdték el, illetve hoztak anyagot is. A majdnem 40°C-ban a tetőn dolgozni igencsak embert próbáló, hősies munka volt, nagyon köszönjük!

Ma megérkezett a PERI gerenda is, körülbelül 180 métert fogunk beépíteni a terasz tartószerkezeteként a napokban, kb 260 m szelemenezés, valamint ~1,3 km teraszburkolat fog rájuk kerülni.

IKEA – konténer és a lounge részünk otthonosabb és rendezettebb lett

A vályog nemesvakolat is megérkezett a Biokay jóvoltából.

A homlokzati hőszigetelést folytattuk, az attikán lévő felületeket leszámítva befejeztük, a termikus burok így készen van, a tetőre várjuk a az extenzív zöldtetőnket, a homlokzatra pedig a Soroksári úton lévő homlokzati moduljainkat!

álmennyezet hűtőpanel

Miskolczy Energiaterv kijött szemrevételezni az építés állapotát, egyeztettek is az épületvezérlésről Csorbival, velük találkozni fogunk még a héten.

Horizont Global Soroksári úti telephelye

Homlokzati keretek szerkezetének összeállítása a BME Hegesztési Szakosztály tagjai által.

Előtető szerkezetének befejezése.

Marci elkezdte behúzni a kültéri világítás és árnyékoló kábelezését a kültéri dobozainkba.

July 1, 2019